ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Ερεβαν αντιπροσωπεία της Βουλής για επαφές με πολιτική ηγεσία

Πρόκειται για ανταποδοτική τριήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση της αντίστοιχης ΔΕΣ Αρμενίας – Κύπρου στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας

ΚΥΠΕ

Επαφές αρχίζει σήμερα στο Ερεβάν αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με επικεφαλής τον Πρόεδρό της και Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας (ΔΕΣ) Κύπρου – Αρμενίας Χάρη Γεωργιάδη. Η αντιπροσωπεία, που θα έχει επαφές με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Αρμενίας, περιλαμβάνει τα Μέλη της Επιτροπής Μάριο Μαυρίδη (Αναπλ. Πρόεδρος), Γιώργο Λουκαΐδη, Μαρίνα Νικολάου, Χρύση Παντελίδη, Μάριο Καρογιάν και τον Αντιπρόσωπο των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Βαρτκές Μαχτεσιάν.

Πρόκειται για ανταποδοτική τριήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση της αντίστοιχης ΔΕΣ Αρμενίας – Κύπρου στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας. 

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι σήμερα, η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο Vahagn Khachaturyan, τον Πρωθυπουργό Nikol Pashinyan και τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης Alen Simonyan.

Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο Hayk Konjoryan και Μέλη της ΔΕΣ στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας. Αναμένεται επίσης να έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ararat Mirzoyan και τον Υπουργό Άμυνας Suren Papikyan.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η οποία ολοκληρώνεται αύριο, Τρίτη, η αντιπροσωπεία της Βουλής θα επισκεφθεί χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Αρμενία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση