ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Ερεβάν βουλευτές Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας Κύπρου-Αρμενίας

Η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο Vahagn Khachaturyan, τον Πρωθυπουργό Nikol Pashinyan και τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης Alen Simonyan

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας (ΔΕΣ) Κύπρου – Αρμενίας Χάρης Γεωργιάδης και τα Μέλη της Επιτροπής Μάριος Μαυρίδης (Αναπλ. Πρόεδρος), Γιώργος Λουκαΐδης, Μαρίνα Νικολάου, Χρύσης Παντελίδης, Μάριος Καρογιάν και ο Αντιπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν, μεταβαίνουν την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου στο Ερεβάν.

Πρόκεται για ανταποδοτική τριήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση της αντίστοιχης ΔΕΣ Αρμενίας – Κύπρου στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο Vahagn Khachaturyan, τον Πρωθυπουργό Nikol Pashinyan και τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης Alen Simonyan.

Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο Hayk Konjoryan και Μέλη της ΔΕΣ στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας. Αναμένεται επίσης να έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ararat Mirzoyan και τον Υπουργό Άμυνας Suren Papikyan.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία της Βουλής θα επισκεφθεί χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην Αρμενία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση