ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Λονδίνο την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος σε δείπνο για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας

ΚΥΠΕ

Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη 16 του μήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος σε δείπνο για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας, μίας εκ των πιο σημαντικών και δραστήριων οργανώσεων της παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αδελφότητα θα τιμήσει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Πρόξενος στο Λονδίνο αναπτύσσοντας ιδιαίτερη σχέση με την παροικία.

Νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με επενδυτές και επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο.

Η εκδήλωση με τίτλο «Ας στρώσουμε τον δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον για την Κύπρο» διοργανώνεται από την οργάνωση ‘Cypriots in the City’ στην έδρα της Υπάτης Αρμοστείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ