ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Ρότερνταμ μεταβαίνει ο Αβέρωφ για το Συνέδριο του ΕΛΚ

Την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου με αποκορύφωμα την εκλογή του νέου Προέδρου

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 31 Μαΐου ως και την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθεί ψήφισμα του ΔΗΣΥ, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, καταδικάζει την οποιαδήποτε θέση για λύση δυο κρατών στην Κύπρο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια και στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύποιυ του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου αναχωρεί τη Δευτέρα για να παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου με αποκορύφωμα την εκλογή του νέου Προέδρου.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει η εκλογή του Γενικού Γραμματέα και των 10 Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο κ. Νεοφύτου θα παραστεί στην ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Ολομέλειας του Συνεδρίου.

Παράλληλα με τα πιο πάνω ο κ. Νεοφύτου θα έχει σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους αξιωματούχους, επιτρόπους, αρχηγούς κρατών και αρχηγούς κομμάτων.

Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τορναρίτης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης Μιχάλης Σοφοκλέους και στελέχη της παράταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση