ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Σύγκρουση» Χριστοδουλίδη-Μαυρογιάννη στην παλιά Λευκωσία

Με λίγη ώρα διαφορά θα προβούν σε εξαγγελίες στην πρωτεύουσα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι δύο εκ των βασικών υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης, πραγματοποιούν απόψε προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πρωτεύουσα παρουσιάζοντας προγραμματικές θέσεις για την οικονομία (Ν. Χριστοδουλίδης) και προτάσεις διακυβέρνησης (Α. Μαυρογιάννης).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας αναμένεται σήμερα (Τρίτη 4/10) στις 19:00 να παρουσιάσει τις προγραμματικές του θέσεις για τον τομέα της Οικονομίας. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Royal Hall στο κέντρο της Λευκωσίας.

Τριάντα λεπτά αργότερα και λίγα μέτρα παρακάτω το δικό του μήνυμα αναμένεται να στείλει μέσα από την προεκλογική του εκδήλωση ο επίσης ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία, Ανδρέας Μαυρογιάννης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του, στις 19:30 ο κύριος Μαυρογιάννης θα παρουσιάσει την πρόταση διακυβέρνησής του για την Κύπρο του αύριο. Απευθύνει λοιπόν κάλεσμα σε φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του να γεμίσουν την πλατεία Ελευθερίας. Μάλιστα έχει δρομολογηθεί αναχώρηση λεωφορείων από όλες τις επαρχίες για τη μεταφορά του κόσμου.

Μετρούν δυνάμεις οι δύο υποψήφιοι με τις εκδηλώσεις τους να πραγματοποιούνται λίγα μέτρα μακριά η μία από την άλλη και ξεκινώντας με μόλις 30 λεπτά διαφορά και μάλιστα στην «καρδιά» της Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Εκλογές  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση