ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμμετοχή Κύπρου σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών

Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Γαβριήλ Παττίχης

ΚΥΠΕ

Η Κύπρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών για συζήτηση της επίδρασης του COVID-19 στις επιχειρησιακές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΦ η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αρχηγού Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ (IAF). Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Γαβριήλ Παττίχης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε από την εξάπλωση του COVID-19 και πως αυτή επηρέασε το αεροπορικό δυναμικό των χωρών αυτών.

Πέραν της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Αρχηγοί Διοίκησης Αεροπορίας του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ιορδανίας, της Κροατίας, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και της Σουηδίας. Επιπλέον, συμμετείχαν οι ΗΠΑ με τον Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης - Αφρικής (USAFE).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΟΖ  |  Ευρώπη  |  Μαξίμου  |  ΗΠΑ  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση