ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση Υπ. Δικαιοσύνης - Αστυνομίας - Ομοσπονδιών για τη βία στα γήπεδα

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα υπάρξει συνάντηση και με τα σωματεία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε εξέλιξη είναι από τις 08:30 το πρωί η συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Άννας Κουκκίδη Προκοπίου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τον Διευθυντή του ΓΣΠ σχετικά με τα θέματα βίας στον αθλητισμό. 

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν εις βάθος τα εννέα μέτρα που ανακοινώθηκαν απ' την Υπουργό αλλά και επιπλέον ενέργειες από κάθε πλευρά οι οποίες θα συμβάλουν στο να υπάρξει μέιωση της βίας εντός και εκτός γηπέδων. 

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη δεν βρίσκονται τα σωματεία, τα οποία θα παρευρεθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Όπως ανέφερε η Υπουργός Δικαιοσύνης κατά την ανακοίνωση των εννέα μέτρων «Τα Σωματεία πάρα πολλές φορές μπαίνουν σε διάλογο με την πολιτεία. Την Παρασκευή δεν θα είναι τα Σωματεία, διότι θα κάνουμε μια πρώτη συζήτηση μαζί με τις Ομοσπονδίες. Μετά θα συζητήσουμε και με τα Σωματεία. Οπωσδήποτε θα συζητήσουμε και με τους φορείς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα στάδια, αλλά πρέπει να το κάνουμε σταδιακά και να μπαίνουμε σε κάποια διαβούλευση, η οποία να έχει ένα συγκροτημένο πλαίσιο κάθε φορά. Στο τέλος της ημέρας αν απαιτείται να έρθουν όλοι στο ίδιο τραπέζι κάποια στιγμή και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις όλοι μαζί και αυτό θα το κάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση