ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Συνεχίζεται η περιοδεία του με λεωφορείο (εικόνες - βίντεο)

Εικόνες από την περιοδεία σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τις κοινότητες Ευρύχου, Κοράκου, Τεμβριά, Καλιάνα, Γαλάτα και Κακοπετριά επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της περιοδείας του με λεωφορείο στην επαρχία Λευκωσίας υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση».

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν θερμά κάτοικοι των κοινοτήτων, Πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και προσεγγίσεις και συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Θέματα όπως η ενίσχυση της υπαίθρου, του πρωτογενούς τομέα, καθώς και η παροχή κινήτρων προς νέους ανθρώπους για να ζήσουν στις ορεινές περιοχές με παράλληλη ανάπτυξη δομών, αλλά και προοπτικών εργοδότησης είναι ανάμεσα στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε μεταξύ άλλων μερικές από τις προτάσεις του που αφορούν το στεγαστικό, τη δημιουργία Τεχνικών Σχολείων στα πρότυπα των Αθλητικών και Μουσικών Σχολείων στην ύπαιθρο, την ενίσχυση των υπηρεσιών Υγείας με την παρουσία προσωπικών ιατρών στην ύπαιθρο, καθώς και την προώθηση της αγροτεχνολογίας και την αξιοποίηση των τεχνολογιών της «έξυπνης γεωργίας».

Ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδεύεται από μέλη του επιτελείου του και δεκάδες εθελοντές, συνεχίζει αύριο την περιοδεία του σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας. Στις 8:56 θα βρίσκεται στον Οίκο, στις 10:30 στον Καλοπαναγιώτη, στις 11:30 στον Μουτουλά και στις 12:30 στον Πεδουλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση