ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:25
 

Συζήτηση Κούσιου-Σιζόπουλου για σεβασμό ανάμεσα σε πολιτικούς και κόμματα

«Κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και τα θέματα κυβερνητικής πολιτικής», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το ζήτημα της ευπρέπειας και του σεβασμού ανάμεσα στους πολιτικούς και στα κόμματα, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, στα γραφεία του κόμματος. Το συμπέρασμα της εν λόγω συζήτησης είναι ότι όλοι πρέπει να συμβάλουν στην εμπέδωση αρχών και ευπρεπούς συμπεριφοράς.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και τα θέματα κυβερνητικής πολιτικής.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πως διαβεβαίωσε τον κ. Κούσιο ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει ως υπεύθυνο κόμμα να ενισχύει την κυβερνητική πολιτική εκεί και όπου κινείται προς την κατεύθυνση των πολιτικών της θέσεων.

Πρόσθεσε πως με εποικοδομητικές και θετικές προτάσεις, με πολιτικό λόγο ευπρέπειας, το κόμμα του θα προσπαθεί όπως οι πολιτικές της Κυβέρνησης βελτιώνονται προς όφελος της πατρίδας και προς όφελος του Κύπριου πολίτη και κυρίως των πολιτών που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη κοινωνικής και οικονομικής στήριξης.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Κούσιος είπε ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά που είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και μέλη της ηγεσίας της ΕΔΕΚ.

Συζήτησαν, όπως είπε, τα τρέχοντα πολιτικά θέματα, ανταλλάξαν απόψεις σχετικά, και επικεντρώθηκαν επίσης στο θέμα του τρόπου αντιμετώπισης τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τα πολιτικά κόμματα της ευπρεπούς παρουσίας των πολιτικών και των κομμάτων στον τόπο μας.

Συμφωνήσαμε απόλυτα, σημείωσε, «ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην εμπέδωση αρχών και ευπρεπούς συμπεριφοράς και προσβλέπω σε μια αγαστή συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο και την ηγεσία της ΕΔΕΚ όσο και με την Εκπρόσωπο της ΕΔΕΚ».

Ερωτηθείς αν όταν αναφέρεται σε ευπρεπή συμπεριφορά εννοεί τη στάση της Κυβέρνησης προς την αντιπολίτευση ή αντιστρόφως, ο κ. Κούσιος είπε ότι «ξεκινώ από την Κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπώ. Θα πρέπει με σεβασμό και ευπρέπεια να αντιμετωπίζουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα, θα πρέπει εμείς, και εγώ προσωπικά, να αναγνωρίσουμε την ανάγκη ύπαρξης και σεβασμού της αντιπολίτευσης», είπε.

«Αφού αναγνωρίσουμε λοιπόν αυτά», συνέχισε, «θα πρέπει να τοποθετούμαστε με ευπρέπεια, να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και υψηλούς τόνους και να περιοριζόμαστε στα δεδομένα ή την αξιολόγηση που κάνουμε και πιστεύω, και με τις επαφές που είχα και με τα άλλα κόμματα, αυτό είναι γενικότερα αποδεκτό, και ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X