ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τ/κ Τύπος - Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Η τ/κ ιστοσελίδα σημειώνει ότι αποτελεί «παράδοση» το πρώτο ταξίδι του κάθε Τούρκου Προέδρου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να γίνεται στο ψευδοκράτος

ΚΥΠΕ

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιήσει ο Ταγίπ Ερντογάν την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την επανεκλογή του, επιλέγοντας, σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, τα κατεχόμενα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι επιβεβαιωμένες πηγές της ιστοσελίδας ανέφεραν πως το πρώτο ταξίδι του επανεκλεγέντος Τούρκου Προέδρου θα είναι στα κατεχόμενα.

Η τ/κ ιστοσελίδα σημειώνει ότι αποτελεί «παράδοση» το πρώτο ταξίδι του κάθε Τούρκου Προέδρου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, να γίνεται στο ψευδοκράτος, ωστόσο αυτή η «παράδοση» έσπασε το 2018 όταν τότε ο Ταγίπ Ερντογάν πήγε πρώτα στο Αζερμπαϊτζάν.

Να σημειωθεί ότι τότε στην ηγεσία της τ/κ κοινότητας ήταν ο Μουσταφά Ακιντζί με τον οποίο ο κ. Ερντογάν είχε έρθει σε αντιπαράθεση για διάφορα θέματα, όπως η κριτική του κ. Ακιντζί για την τουρκική εισβολή στην Συρία και η στάση του κατά την διάρκεια της επίθεσης στα γραφεία της Αφρίκα τότε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση