ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τατάρ: Άδικο το «εμπάργκο πτήσεων» κατά του ψευδοκράτους

Ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος «βλέπει και σέβεται ότι υπάρχει ξεχωριστός λαός στην Κύπρο» και για τον λόγο αυτό ο ΟΗΕ απευθύνεται σε δύο ηγέτες στις διαπραγματευτικές διαδικασίες,

ΚΥΠΕ

Είναι άδικο το «εμπάργκο στις απευθείας πτήσεις» προς το ψευδοκράτος είπε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος ευχαρίστησε την Τουρκία γιατί οι πτήσεις γίνονται μέσω αυτής.

Σε συμπόσιο για την παγκόσμια μέρα πολιτικής αεροπορίας σε παράνομο πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα, ο Τατάρ είπε πως ο τουρισμός και οι αερομεταφορές είναι σημαντικά στοιχεία για ένα νησί και ότι ο τουρκοκυπριακός «λαός» υφίσταται αδικία σε αυτό το θέμα «εξαιτίας ενός πολιτικού ζητήματος που υπάρχει στην Κύπρο εδώ και 60 χρόνια».

Ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος «βλέπει και σέβεται ότι υπάρχει ξεχωριστός λαός στην Κύπρο» και για τον λόγο αυτό ο ΟΗΕ απευθύνεται σε δύο ηγέτες στις διαπραγματευτικές διαδικασίες, που διεξάγονται εδώ και χρόνια.

«Ωστόσο, σε ορισμένα ζωτικής σημασίας ζητήματα, ακόμη και χωρίς πολιτική αναγνώριση, θα πρέπει να θεωρούμαστε συνομιλητές για να βελτιώσουμε περαιτέρω την οικονομία μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας και την ελευθερία μετακίνησης», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση