ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελευταία Ολομέλεια με μεγάλη ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση

Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια και Εκποιήσεις μεταξύ άλλων στην ατζέντα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με μεγάλη ατζέντα και σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην τελευταία νομοθετική Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση του Σώματος, εν όψει Βουλευτικών Εκλογών στις 24 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν για τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια και τις 19 προτάσεις που αφορούν τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια και τις εκποιήσεις.

Επίσης, θα τεθούν προς ψήφιση οι προτάσεις των Βουλευτών σχετικά με την απόκτηση ακίνητης ιδιοκτησίας από αλλοδαπούς, καθώς και το νομοσχέδια για την κοινωνική συμμετοχή, συμπερίληψη και ανεξάρτητη διαβίωση ατόμων με αναπηρίες. Οι Βουλευτές θα κληθούν, επίσης, να ρυθμίσουν τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας.

Ακόμη, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με δύο νόμους που αναπέμφθηκαν από την εκτελεστική εξουσία, και συγκεκριμένα για τον περί της Συγκρισιμότητας των Τελών, της Αλλαγής Λογαριασμού Πληρωμών και της Πρόσβασης σε Λογαριασμούς Πληρωμών από τις Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις Νόμος του 2026 και τον νόμο περί Προστασίας του Καταναλωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ