ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεοχάρους: Μεγάλο το έγκλημα του Συνεργατισμού

Το πόρισμα της Ερευνητικής είναι καταπέλτης δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το έγκλημα του Συνεργατισμού είναι πάρα πολύ μεγάλο για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να το κρύψει κάτω από το χαλί, ανέφερε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις της σήμερα, η κ. Θεοχάρους είπε ότι το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής είναι καταπέλτης και «δεν μπορούν να το ρίξουν στον κάλαθο των αχρήστων».

«Η απαξίωση του πορίσματος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει επισυμβεί σε οποιαδήποτε ευνομούμενη Πολιτεία. Για εμάς το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής πρέπει να ιδωθεί μέσα στις πραγματικές του διαστάσεις, ως μια σοβαρή ερευνητική διαδικασία και η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο την ατιμωρησία σε αυτό τον τόπο. Το ένα οικονομικό σκάνδαλο να διαδέχεται το άλλο, και κάθε σκάνδαλο να ξεχνιέται μόλις εμφανιστεί ένα άλλο», είπε.

Πρόσθεσε ότι «δεν είναι ζήτημα εκδικητικότητας αυτή τη στιγμή. Έχει καταστραφεί ο Συνεργατισμός, η μεγαλύτερη κατάκτηση της οικονομικά ασθενέστερης τάξης αυτού του λαού. Για να ικανοποιηθεί το περί Δικαίου αίσθημα του λαού θα πρέπει οι ένοχοι να τιμωρηθούν».

Το πόρισμα, συνέχισε, είναι πολύ σημαντικό εργαλείο και καταδεικνύει ότι έχει «γίνει ένα πολύ μεγάλο φαγοπότι, χωρίς ίχνος ντροπής. Οι ποινικοί ανακριτές πρέπει να στείλουν στη φυλακή εκείνους που θα αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι. Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης πρέπει να πέσει βαρύς σε όσους ευθύνονται για την κατάρρευση του Συνεργατισμού».

«Επίσης, ζητούμε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων. Επιμένουμε σε αυτό το σημείο διότι δεν μπορεί να αφήνονται σκιές για κανέναν πολιτικό. Πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων, που έχουν πάρει χαριστικά δάνεια, που έχουν συνδράμει με την συμπεριφορά τους στην καταστροφή του Συνεργατισμού», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση