ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θύμισε Χριστόφια στην κυβέρνηση ο Νικόλας

Déjà vu Μαρί και πόρισμα Πολυβίου ο Συνεργατισμός, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την περίπτωση του Μαρί και του Πορίσματος του Πόλυ Πολυβίου το οποίο και δεν αποδέχτηκε τότε η κυβέρνηση Χριστόφια, θυμήθηκε και θύμισε στην κυβέρνηση Αναστασιάδη ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά και τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού. Έκανε και παραλληλισμό Λαϊκής Τράπεζας που «κρατήθηκε στον αναπνευστήρα» για τις προεδρικές εκλογές με τον Συνεργατισμό. Υπενθυμίζεται πως το ΔΗΚΟ ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και μετά το πόρισμα αλλά και το καλοκαίρι όταν προέκυψε η εξαγορά του Συνεργατισμού από την Ελληνική Τράπεζα. 

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Νικόλας Παπαδόπουλος παρέθεσε τοποθέτηση του Χάρη Γεωργιάδη (εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ) το 2011, όταν δημοσιοποιήθηκε το Πόρισμα Πολυβίου στο οποίο καλούσε το ΑΚΕΛ να μη επιχειρήσει να απαλλάξει τον Πρόεδρο από τις ευθύνες του καθώς βάσει πορίσματος οι επιλογές είναι δύο: είτε να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας έμπρακτα τις ευθύνες του είτε να προκηρύξει αμέσως πρόωρες εκλογές.

Τη συνέκρινε μάλιστα με τις πρωινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στον ραδιόφωνο του Πολίτη κατά το οποίο ανέφερε οτι «δεν πρέπει να αποδίδονται ευθύνες στην Κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομικών για την κατάρρευση του Συνεργατισμού».

Ο αναπνευστήρας

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν περιορίστηκε στο Μαρί, παραλλήλισε τη σημερινή στάση της κυβέρνησης στον Συνεργατισμό, με τη στάση της κυβέρνησης Χριστόφια γύρω από την κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X