ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστοδουλίδης - Europa Uomo: Δημιουργία κέντρου για τον καρκίνο του προστάτη

Η δημιουργία του Κέντρου είναι μια πρόταση η οποία θα υιοθετηθεί και στο πρόγραμμα διακυβέρνησής του

ΚΥΠΕ

Την εισήγηση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Europa Uomo για τη δημιουργία Κέντρου για τον Καρκίνο του Προστάτη, το οποίο θα προσεγγίζει ολιστικά την πρόληψη, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο του προστάτη, συζήτησε την Τρίτη ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε τα γραφεία του Europa Uomo για να ενημερωθεί και να στηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλλει o οργανισμός για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε σχέση με την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, μιας συχνής μορφής καρκίνου, της οποίας η εμφάνιση αυξάνεται δυστυχώς χρόνο με τον χρόνο.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε πως η δημιουργία του Κέντρου είναι μια πρόταση η οποία θα υιοθετηθεί και στο πρόγραμμα διακυβέρνησής του, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια μπορεί να ενισχυθεί και από πλευράς της ΕΕ, διαβεβαιώνοντας επίσης πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του οργανισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την πλευρά του Europa Uomo, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Μωυσέως επέδωσε τον κ. Χριστοδουλίδη «πιστοποιητικό εκτίμησης» για τη βοήθεια που πρόσφερε κατά την περσινή εκστρατεία του οργανισμού και αναμνηστικό δώρο, ενώ ανέδειξε τον ανθρώπινο και θερμό χαρακτήρα της συνάντησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση