ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την άνοιξη αρχίζει η ανέγερση κτηρίων Υπηρεσίας Ασύλου

Η απόφαση του Υπουργικού

ΚΥΠΕ

Εντός της άνοιξης θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση των κτηρίων της Υπηρεσίας Ασύλου, σε χώρο κοντά στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, δήλωσε πως μετά το τελευταίο ταξίδι του στην Ελβετία και τη συνεισφορά της ελβετικής κυβέρνησης, με μια δαπάνη της τάξης των 10 εκατομμυρίων, προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την Υπηρεσία Ασύλου, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τη διενέργεια διαγωνισμού για την ανέγερση των νέων κτηρίων της Υπηρεσίας Ασύλου με συνολική χρηματοδότηση 16 εκατομμυρίων εκ των οποίων τα 8,8 εκατομμύρια θα προέλθουν από την ελβετική συνεισφορά.

Πρόσθεσε πως τα νέα κτήρια της Υπηρεσίας Ασύλου θα ανεγερθούν σε χώρο κοντά στο ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. Ανέφερε, ακόμη, πως «έχει ήδη εκπονηθεί χωροταξικό σχέδιο για να χωροθετηθούν ακριβώς δίπλα και τα σχέδια της Υπηρεσίας Μετανάστευσης, ώστε σε μεταγενέστερο στάδιο να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση»

Για τα κτήρια της Υπηρεσίας Ασύλου έχουν ήδη γίνει τα σχετικά σχέδια και μέσα στην άνοιξη θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανοικοδόμησής τους, ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση