ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Την πορεία σοβαρών ποινικών υποθέσεων εξέτασαν Νομική Υπηρεσία και Αστυνομία

Διαπιστώθηκε ότι κάποιες από αυτές βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους

ΚΥΠΕ

Την πορεία σοβαρών ποινικών υποθέσεων, εξέτασαν τη Δευτέρα οι επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και η ηγεσία της Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση που στάληκε στα ΜΜΕ από τη Νομική Υπηρεσία αναφέρεται ότι δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με την πορεία διερεύνησης αριθμού σοβαρών ποινικών υποθέσεων και χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση ή και τη συνέχισή τους, από τους επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας Γιώργο Σαββίδη και Σάββα Αγγελίδη προς τους ανακριτές της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων Δημήτρη Δημητρίου. Στη σύσκεψη παρακάθισαν επίσης η Υπεύθυνη του Ποινικού Τομέα και λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας, καθώς και ανακριτές της Αστυνομίας.

Η σύσκεψη, που συνεκλήθη από τον Γενικό Εισαγγελέα και πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία, διήρκεσε πέραν των τεσσάρων ωρών. Σε αυτήν έγινε ανασκόπηση των σοβαρών ποινικών υποθέσεων που βρίσκονται υπό διερεύνηση και από την ενημέρωση που έγινε διαπιστώθηκε ότι κάποιες από αυτές βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους ώστε οι φάκελοι να αποσταλούν στη Νομική Υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι για κάποιες από τις υπό διερεύνηση υποθέσεις οι κυπριακές Αρχές αναμένουν τη συνδρομή ξένων αστυνομικών Αρχών, στις οποίες η Αστυνομία έχει αποταθεί για τη λήψη μαρτυριών, που κρίνονται ως απαραίτητες για την εξέλιξη και την περαιτέρω πορεία των ερευνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση