ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το απόγευμα τα μέτρα για πάταξη της βίας στα γήπεδα

Θα ανακοινωθούν από την Υπουργό Δικαιοσύνης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλιδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνεδρία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχόλησε το Υπουργικό Συμβούλιο ήταν μια διεξοδική συζήτηση για τα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση ως προς την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Αυτό το ζήτημα απασχόλησε σε μεγάλη έκταση το Υπουργικό Συμβούλιο, ανταλλάχθηκαν απόψεις. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Υπουργό Δικαιοσύνης, μελέτησαν και την έκθεση γεγονότων και αφού η Υπουργός έχει διατάξει τη διοικητική έρευνα για να διερευνηθούν πιθανές παραλείψεις ή λάθη από πλευράς Αστυνομίας, θα ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα μέτρα από την Υπουργό Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα.

Επίσης, λόγω της εκτεταμένης συζήτησης για τη βία στα γήπεδα, η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί αύριο στη 1μμ για να μπορέσουν να συζητηθούν τα εκκρεμούντα ζητήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση