ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το άρθρο του «Φ» που έφερε την αντίδραση Γ. Ελεγκτή με καταγγελία στην Αστυνομία

«Όταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης θέλει τον Μανώλη του!» είναι ο τίτλος του άρθρου στην εφημερίδα

ΚΥΠΕ

"Όταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης θέλει τον Μανώλη του!" είναι ο τίτλος του άρθρου στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος" στο οποίο απαντά με γραπτή του δήλωση σήμερα ο Γενικός Ελεγκτης, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά σε μηνύματα που αντηλλάγησαν έπειτα από ανάρτηση στη σελίδα "Ομάδα Στήριξης Γενικού Ελεγκτή" στο Facebook με αφορμή την απόλυση τριών καθηγητριών από το English School.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως σε ανάρτηση στην "Ομάδα Στήριξης του Γενικού Ελεγκτή" τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου γίνεται σχόλιο για δυο συγκεκριμένες κυρίες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής, επειδή όπως αναφέρεται στήριξαν τον Διευθυντή της Σχολής, με μέλος της ομάδας να αναφέρεται με υβριστικό χαρακτηρισμό σε αυτές.

Όπως αναφέρεται για το θέμα η μια κυρία διαμαρτυρήθηκε με προσωπικό μήνυμα στον Γ. Ελεγκτή για να πάρει την απάντηση από αυτόν πως δεν έχει κάνει κάτι στη ζωή του για το οποίο να ντρέπεται και πως για αυτό επιστρέφει το μήνυμα της κυρίας.

Σε νέο μήνυμα της κυρίας που ζητά το λιγότερο μια συγνώμη ο Γ. Ελεγκτής αναφέρει πως δεν θα απολογηθεί για το μήνυμα κανενός άλλου και πως δεν θα συνεχίσει τη συζήτηση, σύμφωνα με το άρθρο.

"Αυτούς τους Ασκούς του Αιόλου εννοεί επιμένοντας ο Νίκος Χριστοδουλίδης: Να βγαίνουν στην επιφάνεια προσωπικές συνομιλίες που καταδεικνύουν το ύφος και το ήθος δημοσίων προσώπων. Δεν ενδιαφέρει τι αναρτά ο κάθε Μανώλης, αλλά τι απαντά ο υποψήφιος Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στην πιο πάνω περίπτωση πως απαντά ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Εναπόκειται στην κρίση της κοινωνίας να τους κατατάξει εκεί που ανήκουν, διότι (πάντα) scripta manent!", καταλήγει το άρθρο.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο διευθυντής της Αγγλικής Σχολής κρίνεται ως ‘διεφθαρμένος’ από την "Ομάδα Στήριξης του Γενικού Ελεγκτή" για κατηγορίες που δεν τον αφορούν: Κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα ιερέων από τη δεκαετία του 1960, με τελευταία καταγγελία το 2010, πολύ πριν την θητεία του κυρίου Lambon στο εν λόγω σχολείο το 2014.

Στη γραπτή δήλωση του ο Γ.Ελεγκτής τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την "Ομάδα Στήριξης του Γενικού Ελεγκτή".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση