ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο Ν. Σασόλι υπέγραψε η Πρόεδρος της Βουλής

Το έργο που αφήνει ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη, αναφέρει στο μήνυμα της η κ. Δημητρίου

ΚΥΠΕ

Το βιβλίο συλλυπητηρίων, που ανοίχθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Maria Sassoli, υπέγραψε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής.

Η ευρωπαϊκή οικογένεια, αναφέρει στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Βουλής, απώλεσε πρόωρα μια σημαντική φυσιογνωμία, έναν ένθερμο υπερασπιστή των ευρωπαϊκών ιδεωδών, της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, έναν προοδευτικό ηγέτη με όραμα, το οποίο υπηρέτησε ακούραστα και με ανιδιοτέλεια.

Ο David Maria Sassoli, σημειώνει, έθεσε τον άνθρωπο στο επίκεντρο των προσπαθειών του για μια Ένωση της αλληλεγγύης και της δικαιοσύνης, προσιτής στους πολίτες ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Το έργο που αφήνει ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη. Το όραμά του θα συνεχίσει να μας εμπνέει, προσθέτει η κα Δημητρίου.

Στο μήνυμά της, η Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει, εκ μέρους όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων και της ίδιας προσωπικά, ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, τους συναδέλφους του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στον φίλο ιταλικό λαό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση