ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το πασχαλινό μήνυμα της Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο

Το Πάσχα είναι μια υπενθύμιση ότι «το φως λάμπει στο σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν το έχει νικήσει».

ΚΥΠΕ

Την αλληλεγγύη της εκφράζει σε όσους βρίσκονται στην Ουκρανία και αλλού χωρίς να μπορούν να έχουν τις δικές τους οικογενειακές γιορτές, η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο Τζούντιθ Γκάρμπερ, σε πασχαλινό της μήνυμα, στο οποίο σημειώνει ότι το Πάσχα είναι μια υπενθύμιση ότι «το φως λάμπει στο σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν το έχει νικήσει».

«Χριστός Ανέστη», εύχεται η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο Τζούντιθ Γκάρμπερ σε μήνυμά της το οποίο δίνει στη δημοσιότητα στην ελληνική γλώσσα. «Καθώς η νηστεία της Σαρακοστής πλησιάζει στο τέλος της, εύχομαι σε όλους τους Κύπριους που γιορτάζουν Καλό Πάσχα», σημειώνει.

Η Πρέσβειρα των ΗΠΑ αναφέρει ότι «το Πάσχα είναι περίοδος περισυλλογής και προσευχής, οικογενειακών συγκεντρώσεων και γιορτών, ανανέωσης και ελπίδας». Το Πάσχα, προσθέτει, είναι μια υπενθύμιση ότι «το φως λάμπει στο σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν το έχει νικήσει».

«Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα, καθώς όλοι συνεχίζουμε να παλεύουμε με την συνεχώς εξελισσόμενη πρόκληση της COVID, και καθώς είμαστε σε αλληλεγγύη με εκείνους που βρίσκονται στην Ουκρανία και αλλού, χωρίς να μπορούν να έχουν τις δικές τους οικογενειακές γιορτές, αλλά πάντα ελπίζουν για ειρήνη», τονίζει.

«Σε αυτές τις πολύ ξεχωριστές γιορτές, εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία, ελπίδα και ευτυχία», αναφέρει η κ. Γκάρμπερ, ευχόμενη Καλό Πάσχα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση