ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το χαλαρό σουβλάκι και η διάταξη

Μικρή παύση στις έντονες πολιτικές κόντρες του τελευταίου διαστήματος

Υπό την μορφή άτυπης συνάντησης βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι κοινοβουλευτικοί αρχηγοί των κομμάτων, τους οποίους δεξιώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Με τις προεκλογικές συζητήσεις να γίνονται εντονότερες η ατμόσφαιρα και η διάθεση κατά τη διάρκεια του δείπνου ήταν εξόχως χαλαρή και φιλική. Οι ηγέτες των κομμάτων συζήτησαν ως επί το πλείστον σχετικά με μεταρρυθμίσεις που άπτονται ζητημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα από το μενού δε μπορούσε να λείψει το παραδοσιακό κυπριακό σουβλάκι που φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στις γαστρονομικές προτιμήσεις των κοινοβουλευτικών αρχηγών.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, μία τέτοια συνάντηση δε μπορούσε να ξεφύγει από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κεντρικό θέμα συζήτησης εκτός από την επιλογή του φαγητού όμως, αποτέλεσε και η διάταξη με την οποία παρακάθισαν οι αρχηγοί των κομμάτων με τα τρολ και τις συνωμοσίες να δίνουν και να παίρνουν.

Μία σύντομη περιήγηση στις διαδικτυακές συζητήσεις και απόψεις αρκούσε για να εντοπίσουμε πως εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πλάι-πλάι κάθισαν ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος και ο αντίστοιχος της ΔΗ.ΠΑ Μάριος Κάρογιαν ενώ δεν ‘ξέφυγαν’ από το στόχαστρο -τονίζοντας την αντίθεση- ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου που βρέθηκε δίπλα στον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρίστο Χρίστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση