ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τον Μιροσλάβ Γιέτζια συναντά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Γιέτζια θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έχει στο Προεδρικό Μέγαρο από τις 10.30 το πρωί ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική, στο Τμήμα Πολιτικών και Ειρηνευτικών Υποθέσεων, Μιροσλάβ Γιέτζια. Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Γιέτζια θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Κυριάκος Κούρος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, Παντελής Παντελίδης, και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

Τον κ. Γιέτζια συνοδεύουν ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, και άλλοι αξιωματούχοι των ΗΕ. Χθες ο κ. Γιέτζια είχε συνάντηση με τον διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαο Μενελάου.

Στη συνάντηση έγινε μια γενική ανασκόπηση της κατάστασης στο πλαίσιο της προσπάθειας η οποία γίνεται, προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα και να συνεχιστεί η προετοιμασία, έτσι ώστε, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να μπορέσει να επαναρχίσει η διαδικασία των συνομιλιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση