ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τουρκικό βίντεο κλιπ στο Βαρώσι - Συγχαρητήρια Τατάρ στην τραγουδίστρια

Ο Ερσίν Τατάρ πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Νιχαγιέτ Ελιμπόλ

ΚΥΠΕ

Ο Ερσίν Τατάρ πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Νιχαγιέτ Ελιμπόλ, η οποία γύρισε βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού της στην περίκλειστη κατεχόμενη πόλη του Βαρωσιού.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με δήλωση της «προεδρίας», ο Τατάρ συνεχάρη την τραγουδίστρια και την ομάδα της για το βιντεοκλίπ που γύρισαν στο κατεχόμενο Βαρώσι και ισχυρίστηκε ότι οι επιθέσεις που δέχτηκε εκ μέρους της ελληνοκυπριακής πλευράς μετά την δημοσίευση του βιντεοκλίπ και "έφτασαν μέχρι και απειλές και ύβρεις" είναι «προϊόν μιας απάνθρωπης και φανατικής νοοτροπίας».

Υποστηρίζοντας ότι δεν ετοιμάστηκε με οποιανδήποτε πολιτική ανησυχία το έργο της καλλιτέχνιδας και ότι ετοιμάστηκε με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν καμία λογική βάση οι επιθέσεις που έγιναν απλώς και μόνο λόγω του γεγονότος ότι το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στο Βαρώσι.

Ισχυριζόμενος ότι αυτή η νοοτροπία που δεν ανέχεται καν ένα καλλιτεχνικό έργο, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη στην περιοχή και στον κόσμο, ο Τατάρ ανέφερε ότι η ανοχή στην τέχνη και στην διαφορετικότητα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα της «πολιτισμένης ζωής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση