ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις μάρτυρες την Παρασκευή ενώπιον της Ερευνητικής για τις Πολιτογραφήσεις

Καταθέτουν οι Σωκράτης Έλληνας, Θεόδωρος Παρπέρης και Ανδρέας Πιττάτζης

ΚΥΠΕ

Τρεις ακόμα μάρτυρες καταθέτουν την ερχόμενη Παρασκευή ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 καταθέτει ο δικηγόρος Σωκράτης Έλληνας του δικηγορικού γραφείου Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ. Στις 16:30 καταθέτει ο Θεόδωρος Παρπέρης, Partner στη PWC και στις 18:30 ο Δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζης, ο οποίος λόγω προσωπικού κωλύματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην προηγούμενη ακροαματική διαδικασία.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet”. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία 15 εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)

Λόγω της εφαρμογής του μέτρου του lockdown οι μάρτυρες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και φωτογράφοι για να εισέλθουν στην αίθουσα θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test ημερ. 06.05.2021 ή 07.05.2021 ή να έχουν εμβολιαστεί και τις 2 δόσεις του εμβολίου και να έχουν παρέλθει 14 ημέρες.

Τονίζεται επίσης από την Επιτροπή ότι οι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθούν τις εργασίες της Επιτροπής δεσμεύονται από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση