ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χ. Γεωργιάδης: Μόνο με Πρόεδρο τον Αβέρωφ θα συνεχιστεί η σταθερή πορεία

Τα όσα ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

ΚΥΠΕ

Το διακύβευμα των εκλογών είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τη χώρα σε σταθερή πορεία ανάπτυξης με μια σταθερή κυβέρνηση για αντιμετώπιση της παγκόσμιας αβεβαιότητας και μόνο ένας έμπειρος, δοκιμασμένος και ικανός ηγέτης όπως ο Αβέρωφ Νεοφύτου τα διασφαλίζει, δήλωσε ενώπιον της ολομέλειας ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Xάρης Γεωργιάδης. Παράλληλα εξέφρασε λύπη για την αχρείαστη αναμόχλευση διχαστικών παθών και την προσπάθεια για πόλωση και όξυνση που επιχειρείται από την αντιπολίτευση, λέγοντας ότι αντί να βλέπουμε πως θα πάει η πατρίδα μπροστά, επιχειρούμε να την διχάσουμε ξανά.

«Το κράτος δεν έχει λεφτόδεντρο ούτε και μηχανή με ευρώ»

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κάποιος πρέπει να αναλογιστεί τι παρέλαβε πριν από δέκα χρόνια αυτή η κυβέρνηση και τι παραδίδει, λέγοντας ότι τα μεγάλα ελλείμματα που παρέλαβε μας είχαν αφήσει εκτεθειμένους στα δύσκολα. Διερωτήθηκε αν το 2020 δεν είχαμε πλεονάσματα πως θα στηρίζονταν οι πολίτες όταν ήρθε η πανδημία, προσθέτοντας ότι στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις και για άλλη μια χρονιά ο ΥΠΟΙΚ και η κυβέρνηση θέτουν ενώπιον μας έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό με αποθέματα στα ταμεία, γιατί αυτά είναι η ασπίδα προστασίας μας και μας θωρακίζουν.

Επίσης ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ είπε ότι είναι ανεύθυνο να ξοδεύεις αλόγιστα ειδικά σε προεκλογικές περιόδους και να αφήνεις το λογαριασμό σε άλλους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κράτος δεν έχει λεφτόδεντρο ούτε και μηχανή με ευρώ και όσα δαπανά, τα εισπράττει από τους φορολογούμενους πολίτες. Είπε μεταξύ άλλων ότι ο πληθωρισμός δεν αντιμετωπίζεται με αυξήσεις δαπανών και εξ ου και τα μέτρα της κυβέρνησης είναι στοχευμένα και λελογισμένα. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η ισχυρή οικονομία είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης, δίνει δυνατότητα επιρροής στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και είναι προϋπόθεση για σταθερή κυβέρνηση με αξιόπιστη εξωτερική πολιτική, με δυτικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό που δεν πατά σε δύο βάρκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση