ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χ. Τσίγκης: Εάν το Προεδρικό εμπλακεί υπέρ Παπαχαραλάμπους, θα παρέμβω

Σε δηλώσεις του στη ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ είπε ότι δεν πιστεύει στις ανεξάρτητες υποψηφιότητες, τονίζοντας ότι οι πλείστοι υποψήφιοι έχουν προσεγγίσει κόμματα για να στηριχτούν.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την πρόθεση του να προχωρήσει σε δημόσια παρέμβαση, εάν διαπιστώσει ότι το Προεδρικό ή υπουργοί της κυβέρνησης εμπλακούν υποστηρικτικά στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους για τη δημαρχία Στροβόλου, επειδή είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ανάφερε πως «θέλω να πιστεύω ότι το Προεδρικό και οι υπουργοί έχουν άλλη δουλειά και αποστολή. Θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε».

Κληθείς να απαντήσει εάν ο ίδιος νιώθει προβληματισμό για την εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Παπαχαραλάμπους, δεδομένου ότι θα επαναδικδικήσει τη δημαρχία Στροβόλου ένα άτομο που προέρχεται από τον ΔΗΣΥ και είναι ακόμα μέλος του, κόμμα το οποίο στηρίζει για τις προσεχείς τοπικές εκλογές τον κ. Τσίγκη, με την πιθανότητα να διαμοιραστούν οι δύο ανθυποψήφιοι τις ψήφους του κόμματος, ο κ. Τσίγκης δήλωσε ότι ο ίδιος είναι υποψήφιος για να ενώσει.

Την ίδια ώρα ανάφερε ότι δεν πιστεύει στις ανεξάρτητες υποψηφιότητες, τονίζοντας ότι οι πλείστοι υποψήφιοι έχουν προσεγγίσει κόμματα για να στηριχτούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση