ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαιρετίζει τη στάση των κομμάτων στη Βουλή ο ΠτΔ, καλεί σε συνεργασία

«Μια ισχυρή οικονομία είναι εκείνη που θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε ακόμα μια πιο στοχευμένη κοινωνική πολιτική», είπε.

ΚΥΠΕ

Τη στάση των κομμάτων χθες στη Βουλή σε σχέση με το νομοθετικό πακέτο για τις εκποιήσεις χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για συνεργασία για από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αγγίζουν όλους τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο των εγκαινίων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαίδευσης Αγροτικών Επαγγελμάτων Κοίλης, στην Πάφο.

Κληθείς να πει τι σημαίνει η αναθεώρηση της αξιολόγησης της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Fitch, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε «ψήφος εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία, ψήφος εμπιστοσύνης για την συνετή πολιτική που ακολουθούμε στον τομέα της οικονομίας, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο της δημοσιονομικής υπευθυνότητας, του ισχυρού χρηματοπιστωτικού συστήματος και των συνεχών και τολμηρών μεταρρυθμίσεων».

«Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, θα συνεχίσουμε μαζί με την κοινωνία», είπε.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε την στάση των κομμάτων στην ψήφιση του νομοθετικού πακέτου για τις εκποιήσεις και τα κάλεσε «να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις».

«Μια ισχυρή οικονομία είναι εκείνη που θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε ακόμα μια πιο στοχευμένη κοινωνική πολιτική. Να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις στα θέματα της παιδείας, της υγείας. Σε αυτά τα θέματα της καθημερινότητας που αγγίζουν όλους τους πολίτες. Άρα θεωρώ σημαντική την χθεσινή εξέλιξη και επαναλαμβάνω θα συνεχίσουμε με την ίδια πορεία», επισήμανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση