ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Ένας ισχυρός ΔΗΣΥ είναι αναγκαίο συστατικό για την δική μας διακυβέρνηση

Τη βεβαιότητα ότι, με όποιον και αν εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα καταστεί εφικτή η συνεργασία μαζί του, εξέφρασε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΚΥΠΕ

Τη βεβαιότητα ότι, με όποιον και αν εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα καταστεί εφικτή η συνεργασία μαζί του, εξέφρασε την Τρίτη ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι, η επιλογή των μελών του κόμματος, είναι απόλυτα σεβαστή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την άφιξή του στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία για συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επιλέξει μέσα από το εκλογικό συνέδριο, και ότι οι διαδικασίες αλλά και η επιλογή που θα κάνουν τα μέλη του ΔΗΣΥ «είναι απόλυτα σεβαστές».

«Ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός, θεωρώ ότι είναι ένα αναγκαίο συστατικό και για την δική μας διακυβέρνηση», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι υπήρξε «μια πολύ παραγωγική συνάντηση» με τον Πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι, «με όποιον και αν επιλέξουν τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα γίνει συνάντηση και αυτή η συνεργασία θα καταστεί να είναι εφικτή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση