ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστοδουλίδης: Η πολιτεία να στηρίξει περισσότερο τον πρωτογενή τομέα

Τη λαϊκή αγορά Στροβόλου επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας

ΚΥΠΕ

Τη λαϊκή αγορά Στροβόλου επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, μέλη του επιτελείου του και συνεργάτες του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με παραγωγούς, αλλά και με καταναλωτές, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγχώρια παραγωγή τοπικών προϊόντων, όσο και για την ακρίβεια που προκαλεί ο πληθωρισμός.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι οι λαϊκές αγορές, θα πρέπει να ενισχυθούν, ενδυναμώνοντας παράλληλα τους Κύπριους παραγωγούς, με όφελος τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πιο ποιοτικά προϊόντα σε καλύτερες τιμές.

Όπως είπε, η πολιτεία πρέπει να στηρίξει ακόμα περισσότερο τον πρωτογενή τομέα, διευρύνοντας την παραγωγική βάση της οικονομίας μας και ενισχύοντας την ουσιαστικά «κάτι που κατ’ επέκταση, όχι μόνο θα βοηθήσει την οικονομία του τόπου, αλλά θα βοηθήσει και την ύπαιθρο της χώρας μας».

Ο κ. Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε επίσης κυπριακές επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την εταιρεία Multitech Corporation Ltd η οποία επικεντρώνεται στον τομέα της διανομής προϊόντων πληροφορικής και ηλεκτρικών συσκευών, τη Cryo-Cell International Inc, η οποία αποτελεί την πρώτη ιδιωτική τράπεζα αίματος ομφάλιου λώρου στον κόσμο, την εταιρεία Blue Island Core of Business η οποία ασχολείται με την ιχθυοκαλλιέργεια και την εμπορία φρέσκων ψαριών και την εταιρεία HH Furnishings η οποία ασχολείται με την κατασκευή επίπλων κουζίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση