ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Θα εργαστώ για μια Κύπρο που θα διεκδικεί τα δίκαιά της

Διαβεβαίωσε πως αξιοποιεί κάθε λεπτό για να είναι πανέτοιμος για μια διακυβέρνηση που θα πάρει την Κύπρο μπροστά

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα δεξιώσεων Αστέρια στην Αραδίππου η πανεπαρχιακή συγκέντρωση του Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Στην ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως είναι περήφανος που ηγείται αυτής της μεγάλης ομάδας. Μιας ομάδας, είπε, της οποίας ''κινητήριος δύναμη είναι η αγάπη για την Κύπρο, η ανάγκη αντιμετώπισης των χρόνιων στρεβλώσεων που μας κούρασαν, που μας απογοήτευσαν και μας απομάκρυναν από την πολιτική ζωή του τόπου". 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε πως αξιοποιεί κάθε λεπτό για να είναι πανέτοιμος, όπως είπε, "για μια διακυβέρνηση αποφασιστική, μια διακυβέρνηση δυναμική, δημιουργική, που θα πάρει την Κύπρο μας μπροστά, που θα αναβαθμίσει το ποιοτικό επίπεδο όλων, που θα βελτιώσει ουσιαστικά και σαφώς την καθημερινότητα των πολιτών και ειδικά των ευάλωτων ομάδων, των νέων μας, των γονέων, των πολυτέκνων, των μονογονιών, των χαμηλοσυνταξιούχων, των προσφύγων μας, των αγροτών μας, των κατοίκων της υπαίθρου". 

Ανέφερε πως "Ο στόχος μας είναι ένας και είναι ξεκάθαρος. Να φτιάξουμε μια Κύπρο καλύτερη για τα παιδιά μας, και να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη τούτου του τόπου καλύτερο επίπεδο ζωής, πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα, σεβασμό στις ελευθερίες και στην ισότητα όλων".

Τόνισε πως "πρέπει να δουλέψουμε μαζί για τα δικαιώματα όλων αλλά πρωτίστως για την επανένωση της πατρίδας μας και τον τερματισμό της κατοχής και στην επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες σε συνθήκες ασφάλειας και ειρήνης".

Παράλληλα είπε πως "Πρέπει μέσα από την δουλειά μας, μέσα από το όραμά μας να διασφαλίσουμε μια σύγχρονη Κύπρο με βιωσιμη και ανθεκτική οικονομία που δεν θα πλήττεται καίρια από κάθε εξωτερική κρίση και που θα επενδύει σε νέους και καινοτόμους τομείς και στην πράσινη ανάπτυξη που θα ενισχύει ουσιαστικά από τον πρωτογενή τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες και τον τομέα της εκπαίδευσης, που θα προσφέρει σε όλους ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θα παρέχει υψηλό επίπεδο παιδείας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους, που θα στηρίζει τους νέους ώστε να μείνουν και να μεγαλουργήσουν στην πατρίδα μας, που θα πατάξει την διαφορά με σύγχρονα μέσα ψηφιοποίησης ελέγχου και διαφάνειας και θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο της παράτυπης μετανάστευσης που αποστερεί από τον τόπο μας πόρους και προκαλεί δυστυχώς ανασφάλεια". 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να εργαστεί "για μια Κύπρο που θα διεκδικεί με αξιώσεις τα δίκαιά της, που θα απαιτεί τον τερματισμό της κατοχής και την αποκατάσταση των δικαιωμάτων των προσφύγων, μια Κύπρο που θα ασκεί περήφανη και διεκδικητική εξωτερική πολιτική αξιοποιώντας τη γεωγραφική της θέση και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Μια Κύπρο που θα ενισχύει περαιτέρω τις διμερείς και διεθνείς της σχέσεις και θα αναζητά ολοένα και περισσότερους συμμάχους". 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, βουλευτές του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση