ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χρύση Παντελίδη θέλει στο ευρωψηφοδέλτιο ο Νικόλας

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ του ζήτησε να είναι υποψήφιος

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Με έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, τον βουλευτή Λευκωσίας του ΔΗΚΟ Χρύση Παντελίδη, θέλει ο Νικόλας Παπαδόπουλος να στείλει το μήνυμα ότι δεν προτίθεται να χάσει τόσο εύκολα τη μάχη της τρίτη θέσης αλλά ούτε και να αφήσει να μειωθούν τα ποσοστά του κόμματος.

Μάλιστα αν και το όνομα του κ. Παντελίδη είχε συζητηθεί παλαιότερα και στη γραμματεία και στο εκτελεστικό γραφείο, σε ένα γενικότερο πλαίσιο να είναι υποψήφιοι οι βουλευτές του κόμματος, ωστόσο καμία ολοκληρωμένη πρόταση δεν είχε τεθεί.

Σήμερα όμως ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Παντελίδη του εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

Μία πρόταση που φαίνεται να αιφνιδίασε τον βουλευτή ο οποίος και ζήτησε μερικές μέρες να το σκεφτεί πριν απαντήσει.
Πάντως χθες μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις και να κλείσουν τα έξι πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μέχρι αυτή την ώρα δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη και της διευθύντριας του γραφείου τύπου του ΔΗΚΟ Κατερίνας Χριστοφίδου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος συζητά με άλλα δύο πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση