ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Γεωργίας - Εντός των επόμενων ημερών η έκθεση για οδικά έργα στον Ακάμα

Αναμένεται να ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο «όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου»

ΚΥΠΕ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η έκθεση της Αd-Hoc Επιτροπής για τα οδικά έργα της πρώτης φάσης στον Ακάμα, ανέφερε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, δρ Μαρία Παναγιώτου, σημειώνοντας ότι αναμένεται να ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο «όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου», όντας «απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια».

«Για τα ζητήματα που αφορούν το Εθνικό Δασικό Πάρκο (ΕΔΠ) Ακάμα, ακολουθούμε τις οδηγίες που προκύπτουν από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου 2023, σχετικά με τις αλλαγές στην υλοποίηση των έργων του Σχεδίου Αειφόρου Ανάπτυξης (ΣΑΑ) του ΕΔΠ Ακάμα» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Υπουργού, η οποία προσθέτει ότι αυτό γίνεται «μέσα στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του ΣΑΑ».

Λέει ακόμη ότι η έκθεση της Αd-Hoc Επιτροπής αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και «ως εκ τούτου, θα ενημερώσω το Υπουργικό Συμβούλιο για τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην απόφαση του Υπουργικού της 20ής Δεκεμβρίου, καθώς και για τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τη Διοικητική Έρευνα ακολουθώντας όλες τις νενομισμένες διαδικασίες, και όχι αργότερα από τα μέσα Μαρτίου».

«Είμαι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και εν ευθέτω χρόνω θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Θα ακολουθήσω όλες τις νενομισμένες διαδικασίες και εκεί και όπου τεκμηριώνονται ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν» αναφέρει καταληκτικά η κ. Παναγιώτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση