ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΣ για μεταναστευτικό: Προσπαθούμε για μεγιστοποίηση των επιστροφών

Ήδη το Υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζει νέες πτήσεις εθελούσιων επιστροφών το αμέσως επόμενο διάστημα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας και την κυβέρνηση του Βιετνάμ, πραγματοποίησε ψες το βράδυ πτήση εθελούσιας επιστροφής 258 υπηκόων του Βιετνάμ που διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο τομέας των επιστροφών αποτελεί προτεραιότητα και την κορωνίδα της νέας μεταναστευτικής πολιτικής που εφαρμόζει το Υπουργείο Εσωτερικών τον τελευταίο χρόνο. Μέσα από διμερείς συμφωνίες με τρίτες χώρες αλλά και ενίσχυση της συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως ο Frontex, προσπαθούμε για την μεγιστοποίηση των επιστροφών. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Εσωτερικών ήδη προγραμματίζει νέες πτήσεις εθελούσιων επιστροφών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση τους χθεσινής επιχείρησης και ιδιαίτερα την Πρεσβεία του Βιετνάμ και τον Επίτιμο Πρόξενο του Βιετνάμ στην Κύπρο κ. Γιώργο Χριστοφίδη για την συμβολή και τη συνεργασία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση