ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπουργικό: Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί

Τι αποφασίστηκε

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τους εξής διορισμούς:

  • τον κ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ) σε αντικατάσταση του κ. Κύπρου Κυπριανού, και τον κ. Ευγένιο Σάββα, εκπρόσωπο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ), ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ), σε αντικατάσταση του κ. Χρίστου Αγγελίδη, για το υπόλοιπο της θητείας του Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι τις 12/5/22.
  • τη Δρα Όλγα Καλακούτα, Πρώτη Λειτουργό Υγείας, Υπουργείο Υγείας, ως μέλος του Συμβούλιου Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας, σε αντικατάσταση της μ. Μυρτώς Αζίνα Χρονίδη, για το υπόλοιπο της τρέχουσας θητείας του Συμβούλιου, η οποία λήγει στις 6/3/2024.
  • την κα Νικολέτα Ντορζή, στη θέση μέλους του Συμβουλίου Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων, σε αντικατάσταση της Δρος Χριστιάνας Χαριδήμου Φιλίππου, για το υπόλοιπο της θητείας του Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι τις 2/5/2023.
  • Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας» Πρόεδρος διορίζεται η κα Ειρήνη Χατζηλουκά Μαυρή,και μέλη οι Χριστάκης Νικολαΐδης, Γεώργιος Προδρόμου, Σταύρος Λεωνίδου, Χρίστος Ξιούρουππας, Γιάννος Καραπατάτακης, Βάσος Στέλιου, Χρίστος Αυγουστίνου, Αναστασία Κολά, Μιχάλης Μουρούτης, Ανδρέας Φωτιάδης, Ελίνα Χαραλάμπους και Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση