ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Υγείας: Ο Πρόεδρος θα λάβει τις αποφάσεις για τον διάδοχό μου

Στην αποχώρησή του από το Υπουργείο Υγείας αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Ιωάννου

Της Ιωάννας Κυριάκου

Στην αποχώρησή του από το Υπουργείο Υγείας αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας του ΓεΣΥ.

Ερωτηθείς εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, ο Υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι πρόσφατα έχει μεταφέρει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Υπουργείο και επεσήμανε πως οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με τον διάδοχό του θα ληφθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα της «Κ», το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας θεωρείται από πολλούς πως θα παραδοθεί στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΑΚΕΛ Αδάμο Αδάμου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να στείλει το μήνυμα μίας ευρύτερης αποδοχής.

Μάλιστα, σε μία πρώτη συζήτηση με τον Νίκο Αναστασιάδη, ο Αδάμος Αδάμου εξέφρασε ετοιμότητα και έθεσε ως όρο να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα και χωρίς παρεμβάσεις από το Προεδρικό.

Ωστόσο, τα δεδομένα δεν αποκλείεται να ανατραπούν λόγω της ενόχλησης που εξέφρασε για το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του Αδάμου Αδάμου ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Ιωάννας Κυριάκου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση