ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαίνεται η κόντρα στην ΕΔΕΚ - Ζητούν την παραίτηση Σιζόπουλου οι 607

Όπως αναφέρουν, «όλες οι διαπιστώσεις του Δικαστηρίου…μαστιγώνουν τον Μ. Σιζόπουλο»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Καλά κρατεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει στην ΕΔΕΚ, καθώς η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία της ΕΔΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις των δικαστηρίων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «όλες οι διαπιστώσεις του Δικαστηρίου …μαστιγώνουν τον Μ. Σιζόπουλο». Επιπρόσθετα, οι 607 ΕΔΕΚίτες καλούν τον Σιζόπουλο «και την παρέα του» να παραιτηθούν.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τα τελευταία 24ωρα είμαστε μάρτυρες άλλης μιας πρόκλησης προς τους αγνούς ΕΔΕΚίτες από τον Σιζόπουλο και την παρέα του.

Αντί να πειθαρχήσουν στις διαπιστώσεις του Δικαστηρίου και να πάρουν πίσω απολογούμενοι όλες τις παρανομίες τους, ώστε να βγει το Κόμμα από το τέλμα στο οποίο το οδήγησαν, ψάχνουν εναγωνίως "ρωγμές" και "παραθυράκια" για να παρακάμψουν τις Δικαστικές αποφάσεις και να συνεχίσουν το διαλυτικό έργο τους.

Όμως, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Για το σοβαρότατο θέμα του μητρώου του Κόμματος όλες οι διαπιστώσεις του Δικαστηρίου …μαστιγώνουν το Μ. Σιζόπουλο που επικρίνεται για το γεγονός ότι είχε, αυτός προσωπικά, στην κατοχή του το Μητρώο αντί ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Επιπλέον καταγράφεται η διαπίστωση ότι δεν προσκόμισε στο Δικαστήριο οτιδήποτε που να αντικρούει τα όσα κατέθεσε για τη χάλκευση του Μητρώου ο Γραμματέας της ΚΕ. Και καταλήγει με το συμπέρασμα ότι από την μελέτη των δεδομένων "υπάρχει ορατή πιθανότητα επιτυχίας" της αγωγής που αφορά το Μητρώο η οποία θα εκδικαστεί αργότερα.

Όσο για το χάος που επικρατεί στο Κόμμα, το οποίο φροντίζει να φορτώσει στις πλάτες όσων τον κατακρίνουν για τα αίσχη του, το Δικαστήριο ήταν πέρα από σαφές: "Το χάος που έχει δημιουργηθεί οφείλεται στην επιλογή της ΕΔΕΚ δια του Προέδρου της να πάρουν νόμο στα χέρια τους"

Μετά από αυτές τις εξελίξεις θα θέλαμε να υποδείξουμε στο Σιζόπουλο και τους περί αυτόν ότι στα πολιτικά λεξικά υπάρχουν και τα λήμματα "ευθιξία" και "παραίτηση" . Επειδή δείχνουν να μην έχουν συναντηθεί ποτέ μαζί τους ας τα αναζητήσουν τώρα που τα χρειάζονται και ας πράξουν αναλόγως. Για να τους βοηθήσουμε έχουμε άλλη μια υπόδειξη: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, με πρώτο και καλύτερο τον Μαρίνο Σιζόπουλο. Ίσως έτσι, έστω και τώρα, όλοι όσοι αγαπούν την ΕΔΕΚ, σέβονται την ιστορία της και νοιάζονται για το μέλλον της καταφέρουν να σώσουν ό,τι περισώζεται από το χάος που έχουν προκαλέσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση