ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:46
 

Αναβάλλονται οι παραστάσεις του ΘΟΚ και του Ριάλτο

Λόγω της κήρυξης δημοσίου πένθους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Newsroom K

Αναβάλλονται λόγω της κήρυξης δημοσίου πένθους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια οι προγραμματισμένες παραστάσεις για σήμερα και τις επόμενες ημέρες του ΘΟΚ και του Θεάτρου Ριάλτο. Επίσης, και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μέχρι και την ημέρα της κηδείας Δημήτρη Χριστόφια, την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο ΘΟΚ ανακοίνωσε πως αναβάλλει τις παραστάσεις του έργου «Ο Βαφτιστικός» που ήταν προγραμματισμένες γι' απόψε Σάββατο 22 Ιουνίου και την Τρίτη 25 Ιουνίου. Μία έκτακτη πρόσθετη παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Όσοι θεατές έχουν προαγοράσει τα εισιτήριά τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το ταμείο του ΘΟΚ στο τηλ. 77772717 σήμερα Σάββατο και από Τετάρτη 25 Ιουνίου για σχετική διευθέτηση.

Στην ανακοίνωση του Οργανισμού εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια του ΘΟΚ στην οικογένειά του και στους οικείους του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, «ο οποίος πέραν από την προσφορά του προς την πατρίδα μας υπήρξε λάτρης του θεάτρου και ένθερμος υποστηρικτής του πολιτισμού. Η απώλειά του για τον κόσμο του θεάτρου είναι ιδιαίτερα σημαντική».

 

Αναβολή και στο Ριάλτο

Το Θέατρο Ριάλτο, επίσης, με ανακοίνωσή του ενημερώνει το κοινό ότι η αποψινή (Σάββατο 22 Ιουνίου) παράσταση του 22ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου αναβάλλεται λόγω της κήρυξης δημοσίου πένθους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση (22 Ιουνίου) και δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την επιπρόσθετη παράσταση στις 27 Ιουνίου θα αποζημιωθούν (www.rialto.com.cy)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X