ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑντίΣκηνο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

25 καλλιτέχνες με 11 προτάσεις πάνε στον Πύργο για να δώσουν στο τέλος του Αυγούστου μία άλλη διάσταση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το υπαίθριο θεατρικό φεστιβάλ ΑντίΣκηνο επιστρέφει στο υπαίθριο κοινοτικό πάρκο- ησυχαστήριο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, στις 26, 27 και 28 Αυγούστου. 25 καλλιτέχνες με 11 προτάσεις πάνε στον Πύργο για να δώσουν στο τέλος του Αυγούστου μία άλλη διάσταση, όπως κάθε καλοκαίρι άλλωστε τα τελευταία έξι χρόνια.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου Καλωσόρισμα- dj playlist και ακολουθούν Art Performance | Βήμα σε νέους καλλιτέχνες και Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν από τον Σταύρο Ξ. Πέτρου και Σωματικό Θέατρο – Κλόουν The New Reality Show από την Ομάδα Γιασεμίν. Ερμηνεία: Άννη Σοφοκλέους, Ναταλία Παναγιώτου.

Συνεχίζει η θεατρική παράσταση «Το Ρόδο της Δαμασκού» από τη θεατρική Σκηνή Παρέμβασις. Ερμηνεία Ευανθία Πολυβίου, κινησιολογία: Μαρίνα Κλεάνθους και σκηνοθεσία: Μαρίνα Αθανασίου-Τάκη.

Ακολουθεί η θεατρική παράσταση «Οξυγόνο» του Ivan Vyrypaev από τη Σόλο για Τρεις. Ερμηνεία: Αντωνία Χαραλάμπους, Φοίβος Παπακώστας και η μουσικός Αναστασία Δημητριάδου. Σκηνοθεσία: Χριστόδουλος Ανδρέου.

Η μέρα τελειώνει με το μουσικό αναλόγιο «ΚΑΝΕΝΑΣ» με τους Μαρίνα Κατσαρή και Βαγγέλη Γέττο. Το Σάββατο, στις 11:00 το πρωί ανοιχτή συζήτηση «Τα στερεότυπα στο κυπριακό θέατρο. Συντονίζει: Λέα Μαλένη.

Ακολουθούν Μουσική αφήγηση Αντ//ηχώ των Γιώργου Μηνά και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η θεατρική παράσταση «Λυσιστράτης Ανάγνωση» των ΤΕΧΝΩΝ Θέατρο, σε ερμηνεία Τερέζας Ευριπίδου, Φώτης Φωτίου, το «Τελικά η Λεμεσός κάμνει σεξ;» με τις Εύη Καρσερά και Αρίστη Σπύρου, η θεατρική́ παράσταση «Νοσταλγία» με την Πέννυ Φοινίρη και τον Αντρέα Μακρή, σε σκηνοθεσία: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και το solo performance «I said bi bi» της Ναταλίας Παναγιώτου και grooves by dj WanderWonder.

Περισσότερες Πληροφορίες 

Είσοδος: €20. Πληροφορίες: facebook: @antiskino | instagram: antiskino

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση