ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν συζητήθηκε το υφυπουργείο Πολιτισμού

Δεν ήταν έτοιμος ο πίνακας των τροπολογιών – Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ξανά στην ατζέντα της Ολομέλειας

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Δεν συζητήθηκε τελικά στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την Ίδρυση Υφυπουργείου Πολιτισμού, λόγω του ότι, όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του σώματος, δεν ήταν έτοιμος από τις υπηρεσίες της Βουλής ο κατάλογος των τροπολογιών, αφού υπήρξαν αιτήματα για τροπολογίες της τελευταίας στιγμής.

Η κα Δημητρίου είπε πως το νομοσχέδιο θα μπει στην ατζέντα της Ολομέλειας την Πέμπτη 24 Μαρτίου, προκειμένου να συζητηθεί και να ψηφιστεί ή όχι σε νόμο. Η κα Δημητρίου είπε ωστόσο πως εφόσον ζητηθεί αναβολή από κάποιο κόμμα θα το θέσει προς ψήφιση στο Σώμα, όπως οφείλει να κάνει.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς έκανε λόγο σε σύντομη παρέμβασή του για παρασκήνιο που λειτούργησε πάρα πολύ καλά: «για λόγους που προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι δηλώνεται σήμερα από εσάς (σ.σ. την πρόεδρο της Βουλής) ότι δεν είναι έτοιμα», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που συζητάμε στην Επιτροπή Θεσμών αυτές τις μέρες για τα λόμπι και τους λομπίστες ωχριούν μπροστά στο παρασκήνιο για το αυτό το θέμα».

Η κα Δημητρίου σημείωσε πως η Επιτροπή Παιδείας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και θωρεί πως μερικές εβδομάδες καθυστέρηση δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα, αφού η ημερομηνία εφαρμογής του νόμου, αν αυτός ψηφιστεί, είναι ο Ιούλιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Μια συνάντηση σε ένα αεροδρόμιο οδηγεί σε μια έντονη, παθιασμένη σχέση, σε γάμο, σπίτι, δουλειά και οικογένεια - όλα φυσιολογικά ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ