ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεσμός η λαμπερή παρουσίαση παγκοσμίου φήμης εικαστικών καλλιτεχνών στην Κύπρο από την Kapopoulos Fine Arts

Υψηλή προσέλευση φιλότεχνων στο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Κορυφαίο εικαστικό γεγονός αποτέλεσε η λαμπερή παρουσίαση καλλιτεχνών  διεθνούς βεληνεκούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τρίτη φορά στην Κύπρο από την Kapopoulos Fine Arts. Φιλότεχνοι από την Ελλάδα και την Κύπρο, έδωσαν το παρών στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό, όπου πραγματοποιήθηκε με υψηλή προσέλευση η έκθεση.

Οι λάτρεις της τέχνης ήρθαν σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών παγκοσμίου κύρους, των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε επιφανείς αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου. Εντυπωσιάστηκαν από τα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, σύγχρονης τέχνης, εξαιρετικής αισθητικής, που παρουσιάστηκαν.  Είναι η τρίτη φορά που μια τόσο σημαντική συλλογή παρουσιάστηκε στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στα λαμπρά εγκαίνια ήταν επιφανείς άνθρωποι της κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής της Κύπρου και της Ελλάδας, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για την διοργάνωση της έκθεσης από την Kapopoulos Fine Arts και τον ιδρυτή της Βαγγέλη Καπόπουλο, που υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στην έκθεση, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Μαρίνα. Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν ήταν και η πρώην πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη.  


Βαγγέλης Καπόπουλος, Άντρη Αναστασιάδη


Στέλιος Ιωαννίδης, Άντρη Αναστασιάδη


Βίκτωρας Ιωαννίδης, Άγγελος Βαρνάβας


Δαρεία Σπυρίδη, Σουζάνα Κλεάνθους, Μαρίνα Καποπούλου


Σουζάνα Κλεάνθους, Δαρεία Σπυρίδη, Αντωνία Μάκκου, Μαρίνα Καποπούλου, Δημήτρης Σπυρίδης, Βαγγέλης Καπόπουλος, Κώστας Κλεάνθους


Αντώνης Μικελλίδης, Βαγγέλης Καπόπουλος, Χάρης Ζαχαρίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ