ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Ιsnotgallery Λευκωσίας ταξιδεύει στην Πάφο

Το ξενοδοχείο Almyra παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Ιsnotgallery, μια μοναδική έκθεση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017, ο Όμιλος Thanos Hotels παρουσιάζει το επόμενο δρώμενο του φεστιβάλ «Pop Up Τέχνης και Πολιτισμού».
Εμπνευσμένοι από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τη φιλοσοφία του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017, το ξενοδοχείο Almyra ανακοινώνει την άφιξη της Ιsnotgallery Λευκωσίας στην Πάφο. Πρόκειται για μια μοναδική και ομαδική έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 4 Ιουνίου.

Τα έργα αποπνέουν ένα γαλήνιο αίσθημα και συνυπάρχουν αρμονικά, αλλά και συνομιλούν, με τον περιβάλλοντα χώρο του Almyra. Μερικά από τα έργα είναι φιλοτεχνημένα ειδικά για την παρουσίαση αυτή, και άλλα επιλέχθηκαν για το ύφος τους και την σταράτη αισθητική τους. Στο σύνολό τους έχουν μια φρεσκάδα και αυτό γιατί οι καλλιτέχνες είναι είτε νέοι ηλικιακά είτε νέοι στο μυαλό.

Η επιλογή των καλλιτεχνών επικεντρώνεται στα διαφορετικά είδη τέχνης με τα οποία ασχολείται ο καθένας από αυτούς, οπότε το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει κλασική ζωγραφική, φωτογραφία (που είναι μια πλέον φρέσκια μορφή τέχνης στην παγκόσμια σκηνή), κατασκευές, κεραμική (η οποία είναι μεν μια παραδοσιακή πρακτική, αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση) και πολλά άλλα εργα.

Η επιλογή των καλλιτεχνών και των έργων τους έγινε με γνώμονα την προσπάθεια να ενταχθούν στο μοναδικό χώρο του Almyra. Ο χώρος αυτός είναι ένα ορόσημο κτήριο, σύγχρονο, με μια ιδιαίτερη άποψη και προσέγγιση στο ντιζάιν. Αυτές οι απόψεις που εκφράζονται και αποπνέουν από το κτήριο αυτό, συμπίπτουν με τις ιδέες της isnotgallery για την τέχνη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Tatiana Almond, Κωνσταντίνος Άλφα, Βαρβάρα Γεωργίου, Άντρος Ευσταθίου, Μαρία Ευσταθίου, Anna Kim, Χριστίνα Κιούστη, Χαριτίνη Κυριάκου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Έλενα Μιχαήλ, Δημήτριος Οικονόμου, Ελένη Πρατσή, rockthedog, Κωνσταντίνος Σάββα, Κυριακή Σιοπαχά, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Τατιάνα Φεραχιάν.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και της 21 Ιουνίου 2016. Τα έργα θα παρουσιάζονται σε τρεις διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου: στο Lobby, στην αίθουσα Δανάη και στον εξωτερικό χώρο της πισίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες και θεατές μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.

Πληροφορίες
Στοιχεία για τους καλλιτέχνες και τα έργα τους μπορείτε στη διεύθυνση www.isnotgallery.com και για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο 26888800, www.almyra.com.

(φωτ. Κυριακή Σιοπαχά)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Η «Λάρνακα 2030» διοργανώνει στις 2 Σεπτεμβρίου μια συλλογική καλλιτεχνική δράση στο δημόσιο χώρο της Πλατείας Ζουχούρι ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ