ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το ART DEAL BY KAPATAYS

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 12η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός Art Deal

Δελτίο Τύπου

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 12η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός Art Deal.

Ξενοδοχείο Landmark (πρώην Hilton), στην αίθουσα «Οθέλλος», την Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου 2021, από τις 9:30 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Με έμφαση στην ποιότητα, στη γνησιότητα και έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό προς την καλλιτεχνική δημιουργία και δημιουργό καθώς και προς το φιλότεχνο κοινό, η Golden Gallery by Kapatays δίνει μία μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη όλων των ηλικιών να έρθει σε επαφή με πάνω από 200 μοναδικά έργα καταξιωμένων Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών, τα οποία σπανίως μπορούν να συναντηθούν συγκεντρωμένα για εκθεσιακούς σκοπούς.

Το Art Deal by Kapatays προσφέρει μια μοναδική εικαστική εμπειρία μέσα από τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Αλέκος Φασιανός, ο Γιάννης Γαΐτης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Παύλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Άγγελος, ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως ο Διονύσης Ματαράγκας, η Κατερίνα Γεωργαντά, ο Ανδρέας Ψαράκος, η Νατάσα Γκανά, ο Άγγελος Ραζής, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, η Συλβάνα Σαμαρτζίδου και πολλοί άλλοι. Όλα τα έργα που παρουσιάζονται στο Art Deal διατίθενται προς πώληση σε ειδικά χαμηλές τιμές για τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό, και συνοδεύονται με το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας. Η τέχνη είναι για όλους. Η τέχνη είναι επένδυση!

Στον χώρο θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Δάντης στην Κόλαση, με τη μορφή του Βιργιλίου να αχνοφαίνεται στα αριστερά, όπως τους οραματίστηκε ο Ντομένικο Παλαντίνο

Η «Θεία Κωμωδία» σήμερα

Επτακόσια χρόνια από τον θάνατό του, ο Δάντης τιμάται με μια σύγχρονη εικαστική έκθεση στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο
Kathimerini.gr
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ