ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Art for Blue - Έκθεση τέχνης με θέμα τη «Διαφορετικότητα»

Από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising και την ομάδα του Funraising Blue

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια του διαγωνισμού τέχνης με θέμα τη «Διαφορετικότητα», ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Funraising και η ομάδα του Funraising Blue διοργανώθηκε ομαδική έκθεση τέχνης «Art for Blue» με τα έργα που διακρίθηκαν, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό και σε αυτήν παρουσιάστηκαν τα 30 καλύτερα έργα του διαγωνισμού. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, είναι να καλλιεργηθεί η ιδέα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, ότι μέσα από την τέχνη και τη δημιουργικότητα μπορούν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας, αποδοχής της διαφορετικότητας, αλλά και προσφοράς, ενδυναμώνοντας έτσι τον θεσμό του εθελοντισμού στην κοινωνία μας.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί και αφορμή για να κατανοήσει καλύτερα το κοινό τον αυτισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να βοηθήσουν στην ευκολότερη ένταξη των ατόμων με αυτισμό στο κοινωνικό σύνολο, μιας και πρόκειται για μια πολύπλοκη και δυσνόητη κατάσταση.

Τέλος, σημειώνεται ότι την εκδήλωση χορηγεί η εταιρεία FILUET Group και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Funraising Blue

Μέσα από την οργάνωση διαφόρων διαλέξεων, σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων, τo Funraising Blue στοχεύει στην ενημέρωση της κοινωνίας σε θέματα αυτισμού, όπως επίσης στην οικονομική ενίσχυση και καθοδήγηση άπορων οικογενειών με διαγνωσμένα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού.

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X