ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση: «Beautiful Days» από την @ isnotgallery

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες εκθέτουν επιλεγμένα έργα τέχνης, τα οποία η διεύθυνση της γκαλερί έκρινε ότι έχουν λόγο και αξία στη σύγχρονη εικαστική σκηνή

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Στην isnotgallery contemporary την Τετάρτη 17 Ιουλίου εγκαινιάζεται η νέα καλοκαιρινή ομαδική έκθεση με τίτλο «Beautiful Days». Σε αυτή τη νέα έκθεση, η isnotgallery προτείνει έντεκα καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και μία συμμετοχή από τη Γαλλία, διαφόρων γενεών, των οποίων έργα ή και ενότητες δουλειάς τους με διάφορες αφορμές έχουν παρουσιαστεί ξανά στον χώρο της γκαλερί.

Στη θερινή έκθεση «Beautiful Days» οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες εκθέτουν επιλεγμένα έργα τέχνης, τα οποία η διεύθυνση της γκαλερί έκρινε ότι έχουν λόγο και αξία στη σύγχρονη εικαστική σκηνή. Από την Κύπρο συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μερόπη Παύλου, Άντρος Ευσταθίου, Έλενα Αδάμου, Στέλιος Βότσης, Δώρα Ορόντη, Ελένη Πρατσή, Μαρία Κοφτερού, από την Ελλάδα οι Χριστίνα Παπαϊωάννου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Μαρία Σπυράκη και από τη Γαλλία λαμβάνει μέρος ο Boris Kurdi.

Πληροφορίες

Εγκαίνια: Τετάρτη 17 Ιουλίου, ώρα 8:00 μ.μ. Διάρκεια έκθεσης 31 Αυγούστου 2019. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:30 π.μ. - 1:00 μ.μ. και 5:00 - 7:00 μ.μ. Σάββατο 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Isnotgallery, Οδυσσέως 11, Παλιά Πόλη, Λευκωσία.
Επικοινωνία, τηλέφωνο 99569498, www.isnotgallery.com

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το έργο του καλλιτέχνη Γιώργου Γαβριήλ απο τη σειρά «Αντικατοπτρισμοί»

«Nous ne sommes pas Charlie»

Ο Καραβάτζιο εξανθρωπίζει την πίστη. Εξανθρωπίζει την εικόνα του Ιησού και του δίνει όμορφη σε όψη μορφή, σάρκα και σώμα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X