ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση «Λefkart»

Εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης “λefkart V” του προγράμματος "Το Λευκαρίτικο Κέντημα-Πηγή Έμπνευσης" εγκαινιάζει το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους μαζί με τα Αρχεία Λάρνακας – Φοίβος Σταυρίδης. Η έκθεση ξεκινάει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 15 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους και τα Αρχεία Λάρνακας - Φοίβος Σταυρίδης, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης “λefkart V” του προγράμματος "Το Λευκαρίτικο Κέντημα-Πηγή Έμπνευσης".

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00

Αρχεία Λάρνακας - Φοίβος Σταυρίδης

Διάρκεια Έκθεσης: 15 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου

10:00 - 17:00 εκτός Κυριακής.

H φετινή έκθεση με τίτλο “λefkart V” διοργανώνεται με χρηματοδότηση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υφυπουργείου Πολιτισμού και τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν καθηγητές Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μέσα από διαδικτυακά σεμινάρια για την ιστορική εξέλιξη του λευκαρίτικου κεντήματος, την τεχνική κατασκευής και τη δυνατότητα χρήσης των στοιχείων του κεντήματος στις εφαρμοσμένες τέχνες. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την έκθεση των δημιουργημάτων των μαθητών στους οποίους έχει μεταδοθεί η πιο πάνω γνώση.

Το δημιουργικό σκεπτικό της έκθεσης βασίζεται στην προώθηση, διάδοση και γενικότερα στη στήριξη των έργων των μαθητών που βασίστηκαν στην ιδέα του Λευκαρίτικου κεντήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση