ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Falling Chaos»: H εικαστική έκθεση της Ευδοκίας Γεωργίου

Η παρουσίαση έγινε στη Γκαλερί Exhibit 8 στην Λεμεσό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η γκαλερί βρίσκεται τώρα σε ένα ανανεωμένο χώρο με καινούργιες ιδέες στην πλατεία της Σαριπόλου. Στο κτίριο της γκαλερί στεγάζετε και η Γκαλερί Τέχνης αλλά και η Γκαλερί Κρασιού. Έτσι, τώρα ο κόσμος που επισκέπτεται την Exhibit 8 γκαλερί μπορεί να απολαμβάνει Έργα Τέχνης με την συντροφιά ενός κρασιού της επιλογής του.

Η Exhibit 8 Crafts & Heritage είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου η τέχνη, η πρωτοτυπία, η καινοτομία και οι τολμηρές ιδέες μπορούν να βρουν μια στέγη στην καρδιά της Λεμεσού. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια καλλιτεχνική κοινότητα για καλλιτέχνες και άτομα που αγαπάνε τις Τέχνες και να τους προσφέρει έκθεση σε ένα πολύπλευρο ταξίδι Τεχνών, εκπαίδευσης και δημιουργίας, που αντικατοπτρίζει την εποχή που περνάμε.

‘Falling Chaos’ από την εικαστικό Ευδοκία Γεωργίου

Η Ευδοκία είναι καλλιτέχνης με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου και διαθέτει εργαστήριο τέχνης για την τέχνη της. Ως απόφοιτος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Κεντ, η Ευδοκία, το 2015, ήταν υποψήφια για το CVAN Platform Graduate Award. Επιπλέον, η Ευδοκία έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις σε Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο European Glass Context 2021 στο Bornholm της Δανίας. Τα έργα τέχνης της Ευδοκίας παρουσιάστηκαν στο Biennale Larnaca 2018 και στην Εβδομάδα Τέχνης της Ρώμης το 2019.

Η Ευδοκία βλέπει την κοινωνία ως τον μακρόκοσμο του οικιακού χώρου και αντίστροφα και ότι αυτοί οι δύο χώροι είναι συμπληρωματικοί. Μέσα από την Τέχνη της στοχεύει να κάνει τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν την κοινωνική τους συμπεριφορά και να προκαλούν την καθημερινή τους ζωή πιο συχνά. Ως αποτέλεσμα, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την καθημερινή ζωή των ανθρώπων ως έμπνευση και πώς θα μπορούσε να αλλάξει με έναν μη φυσιολογικό τρόπο προκειμένου να εξερευνήσει τις ιδιωτικές και δημόσιες σφαίρες της καθημερινής συμπεριφοράς των ανθρώπων.

Web: www.evdokiageorgiou.com / Instagram: ev.geo

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Exhibit 8 Crafts & Heritage. Ωράρια λειτουργίας: 10:00 – 14:00 & 14:00 – 23:00. Λεμεσός

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25212171 / gallery@exhibit8.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση