ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Alpha C.K. Art Gallery και η γλύπτρια Βαρβάρα Γεωργίου στηρίζουν τα ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Η νέα ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας τίτλο «Ο Ρυθμος της Φύσης»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα ανακοινώνει ότι η Alpha C.K. Art Gallery φιλοξενεί από τις 3 έως τις 18 Ιουνίου, την έκθεση της Κύπριας γλύπτριας, Βαρβάρας Γεωργίου, στο χώρο της, στη Λεωφόρο Μακαρίου & Παπανικολή 3, στη Λευκωσία. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα κεραμικής από τη νέα συλλογή της καλλιτέχνιδας.

Η γνωστή γλύπτρια παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση μετά από δέκα χρόνια. Η νέα της δουλειά συμπεριλαμβάνει σείρα επιτύχειων έργων κεραμικής και επιδαπέδια γλυτά.

Η Βαρβάρα Γεωργίου έχοντας ως μέσο τον πηλό δημιουργεί γλυπτά, σύμβολα ανάτασης, ταξιδιού και ελευθερίας. Γλυπτά – φόρμες σε αφαιρετικά σχήματα, εμπνευσμένα από την κίνηση του νερού και των κυμάτων, των σμηνών των πουλιών και των ψαριών που διαγράφουν σχήματα και ρυθμούς στις θάλασσες και τους ουρανούς.

Η Alpha C.K. Art Gallery, στα πλαίσια της διαχρονικής υποστήριξης της στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα, μαζί με την καλλιτέχνιδα, θα προσφέρουν στον Σύνδεσμο, ποσό ίσο με το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων της έκθεσης. Αυτή η συνεισφορά θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, με τη χρηματοδότηση της αγοράς εξοπλισμού για τις ανάγκες της Μονάδας.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, κ. Έλενα Μεγαλέμου-Τριανταφυλλίδη, ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης, την κ. Βαρβάρα Γεωργίου, τον χορηγό επικοινωνίας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και τον διαχρονικό υποστηρικτή DeLeMa McCΑΝΝ Cyprus.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, η έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως τις 18 Ιουνίου, Λεωφόρο Μακαρίου & Παπανικολή 3, Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22 751325

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση