ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ατομική έκθεση της Ρεβέκκας Σαββίδου Τριμικλινιώτου στη Exhibit 8 Γκαλερί

Η παρουσίαση έχει πάρει τον τίτλο «Monogramma VIII»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Exhibit 8 παρουσιάζει την Ατομική Έκθεση της Ρεβέκκας Σαββίδου Τριμικλινιώτου ‘Monogramma VIII’

Είναι η 8η Ατομική Έκθεση της Ρεβέκκας στην Κύπρο και έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στο νησί. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 14 Ιουλίου. Είναι μουσικός και ζωγράφος. Η Ρεβέκκα είναι κάτοικος της Λεμεσού και έχει σπουδάσει Μουσική στη Lyon της Γαλλίας.

«Το συνεχές του χρόνου μακρύ και η συνεχής αναζήτηση εντός και εκτός χωρίς ευθυγραμμίσεις. Με συνέπεια και μόχθο. Το φως έρχεται λυτρωτικό, να διαλευκάνει την ατίθαση ανησυχία όπως και ο ήχος που ημερεύει τις ψυχές. Η ενέργεια των χρωμάτων ξετυλίγεται σαν μυστικός κήπος που κρύβει την άλλη διάσταση των πραγμάτων.» σημειώνει η εικαστικός

Λίγα Λόγια για την Exhibit 8 Γκαλερί

Η γκαλερί βρίσκεται κοντά στην πλατεία της Σαριπόλου και στο κτίριο της στεγάζετε και η Γκαλερί Τέχνης αλλά και η Γκαλερί Κρασιού. Έτσι, τώρα ο κόσμος που επισκέπτεται την Exhibit 8 Γκαλερί μπορεί να απολαμβάνει έργα τέχνης με την συντροφιά ενός κρασιού της επιλογής του.

Η Exhibit 8 είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου η τέχνη, η πρωτοτυπία, η καινοτομία και οι ιδέες μπορούν να βρουν μια στέγη στην καρδιά της Λεμεσού. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια καλλιτεχνική κοινότητα για καλλιτέχνες και άτομα που αγαπάνε τις Τέχνες και να τους προσφέρει μια άμεση επαφή μέσα από ένα πολύπλευρο ταξίδι των Τεχνών, της εκπαίδευσης και της δημιουργίας.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Exhibit 8 Γκαλερί, έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 17 Ιουλίου.  Ωράρια λειτουργίας: 10:00 – 14:00 & 14:00 – 23:00

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25212171, gallery@exhibit8.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση