ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:15
 

Η τέχνη δεν είναι υπόθεση λίγων, είναι προνόμιο όλων

Για 12η χρονιά η isnotgallery contemporary παρουσιάζει την έκθεση «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς».

Newsroom K

Η isnotgallery contemporary παρουσιάζει για 12η χρόνια την ομαδική έκθεση «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» και το μότο της είναι: «Επειδή η τέχνη είναι προνόμιο όλων». Για την isnotgallery αυτή είναι μία θέση αρχής, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή με τη διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης, που έχει καταστεί θεσμός πλέον για τα εικαστικά πράγματα της Κύπρου.

Με μότο η «Η τέχνη είναι προνόμιο όλων», παρουσιάζει στο κοινό νέες συνεργασίες, νέους καλλιτέχνες, νέα έργα, φρέσκιες τεχνοτροπίες και δημιουργίες, με απώτερο σκοπό την γνωριμία του κοινού με τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη.

Φέτος παρουσιάζει, εκτός των καλλιτεχνών που ήδη συνεργάζεται με την isnotgallery, καλλιτέχνες από Ελλάδα και Ιταλία οι οποίοι έχουν σπουδαίες συνεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο εκθέσεων.

Τα έργα τέχνης που έχουν επιλέγει από την ομάδα της isnotgallery έχουν λόγο και θέση στην Πλούσια Τέχνη αφού έχουν δημιουργηθεί από καλλιτέχνες που θεωρούμε ότι έχουν πολλά να δώσουν στην σύγχρονη τέχνη μέσα από την μέχρι σήμερα πορεία τους. Στην φετινή Πλούσια τέχνη σε Φτωχούς καιρούς παρουσιάζει μια υπέροχη σειρά με κεραμικά έργα τα οποία ήδη έχουν παρουσιαστεί στο Κυκλαδικό Μουσείο από την Τερψιχόρη· έχουμε μια υπέροχη σειρά ζωγραφικών σχεδίων από τον διάσημο Ιταλό εικαστικό Stefano Bonacci, αλλά και ζωγραφικά έργα από νέους αλλά και αναγνωρισμένους Κύπριους εικαστικούς.

Η φωτογραφία καταλαμβάνει μια θέση στην έκθεση με την παρουσία έργων των Filep Motwary και Άντρου Ευσταθίου.

Τα έργα τέχνης τα οποία θα εκτεθούν στην Πλούσια Τέχνη θα έχουν ανώτατη τιμή πώλησης τα 500 ευρώ, αφού σκοπός μας ως γκαλερί από την πρώτη χρονιά ήταν και παραμένει να θέσουμε την τιμολόγηση των έργων σε μια βάση στην οποία το φιλοθεάμον κοινό θα μπορεί να αποκτήσει ένα έργο υψηλής αξίας σε μια προσιτή τιμή. Αυτό, φαίνεται ότι το επιτυγχάνει εδώ και 12 χρόνια, αφού χρόνο με τον χρόνο το κοινό και οι πωλήσεις έργων αυξάνονται — πράγμα ευχάριστο γιατί αποδεικνύει ότι εάν υπάρχει μια σοβαρή διάθεση από την γκαλερί και τους καλλιτέχνες τότε μπορούμε να μιλάμε για μια Γιορτή της Τέχνης στο νησί!

 

 

Πληροφορίες

Πότε / Πού: Is Not Gallery, Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τέταρτη, 4 Μαρτίου 2020 στις 20:00 μέχρι το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020. Οδυσσέως 11, Παλιά Λευκωσία.

Επικοινωνία:Τηλέφωνο 99569498, http://www.isnotgallery.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Γλαφυρή απεικόνιση της επιδημίας χολέρας στο περιοδικό Le Petit Journal. Η εικόνα κοσμεί και το εξώφυλλο του βιβλίου «Epidemics and Society» του Φρανκ Σνόουντεν

Ο ιός της τέχνης

Ο τόμος «Επιδημίες και Κοινωνία» περιγράφει την επίδραση που είχαν μεγάλες επιδημίες και πανδημίες στις κοινωνίες
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X